top of page

KUPLAVOHVELEIDEN ALLERGEENIT

Meille on aina ollut tärkeää, että tuotteemme sopii mahdollisimman monelle ja vohvelit on kehitetty tämä ajatus mielessä. Vohvelit valmistetaan meidän itse kehittelemästämme jauhoseoksesta, jota ei saa mistään muualta. Meillä on saatavilla myös täytevaihtoehtoja, jotka soveltuvat allergikoille. Muistathan aina ilmoittaa ruoka-aine allergioista henkilökunnallemme!

MAITO

Itse kuplavohvelimme ovat täysin maidottomia. Myös laktoosittomia tai kokonaan maidottomia täytevaihtoehtoja on saatavilla. Meillä on aina saatavilla vähintään yksi maidoton jäätelövaihtoehto. Tiloissamme käsitellään maitoa sisältäviä tuotteita (mm. suklaat, jäätelöt). Täytteiden ei missään tilanteessa pitäisi joutua kontaktiin maidon kanssa (esim. suklaat ja marjat säilytetään ja käsitellään erillään), mutta tarpeen vaatiessa voimme ottaa täytteet avaamattomista pakkauksista. Saatavilla on myös maidoton "kermavaahto".

KANANMUNA

Vohvelimme eivät sisällä kananmunaa. Tiloissamme ei myöskään käsitellä kananmunaa missään muodossa.

PÄHKINÄT, MANTELI

Vohveleissa ei ole pähkinää eikä mantelia. Pähkinöitä tai manteleita tiloissamme ei käsitellä sellaisenaan, mutta täytteenä käyttämämme Kinder Bueno ja Nutella sisältävät pähkinää. Näitä tuotteita kuitenkin käsitellään aina erikseen, eikä koskaan samoilla ottimilla/leikkuulaudoilla, kuin muita täytevaihtoehtoja.

 

SOIJA

Vohvelimme ei sisällä soijaa. Käyttämämme maidoton ”kermavaahto” ei myöskään sisällä soijaa (pl. soijalesitiini).

VEHNÄ

Tavallinen vohvelitaikinamme sisältää vehnää. Meiltä on saatavilla myös gluteeniton vohveli. Gluteeniton vohvelimme ei sisällä vehnää, kauraa eikä vehnätärkkelystä. Gluteeniton vohveli sisältää riisi-, peruna- ja maissijauhoa. Myös gluteeniton vohvelimme on maidoton, munaton ja soijaton. Gluteeniton vohvelitaikina valmistetaan omilla laiteillaan/astioissaan, ajallisesti erillään muista taikinoista ja erillisellä vohveliraudalla. Myös täytteet ovat erilliset (HUOM! Joissain tilanteissa voi olla, että jokin täyte on niin vähissä, ettei erillistä erää ole jäljellä!). Gluteenittomia vohvelirautoja meillä on vain yksi, joten gluteenittomien vohveleiden valmistumisessa kestää tavallisia vohveleita pidempään. Tiloissamme käsitellään jauhoja ja vehnää sisältäviä tuotteita.

MUUT MAININNAT

Vohveleissamme EI ole kanelia, lupiinia, kookosta eikä hunajaa.

Mikäli sinulla on kysymyksiä vohveleidemme tai muiden tuotteiden allergeeneihin liittyen niin vastaamme mielellämme!

bottom of page